JyckenLycce Hundfoto

Poddasvnitt om mig

Här kan du lyssna på ett poddavsnitt om mig när jag gästar Skoog & Mange och pratar om mina tankar om fotografering och hundar!

Malin Johansson heter jag och är hundfotograf. Jag är en 33årig Skåne-tös som hamnat i Varberg. Hundar är livet och jag har sen gymnasiet fortsatt utbilda mig inom hund och fotografering. 

Lycce är min hund och själsfrände som är den som ställer upp på alla knasiga ideér jag har. Han älskar att bli fotograferad och utan honom hade jag inte kunnat utvecklas i den takten jag gör eller testa alla grejer jag vill testa. Flyga flygplan med pilotglasögon på? Inga problem, han tycker allt är roligt! Eftersom han är en så fantastisk modell ger han mig många möjligheter att låta fantasin och kreativiteten flöda i fotograferingen. 

Jag älskar hundar, hundträning, fotografering och att lära ut. Bäst av allt älskar jag att kombinera detta! 

Min långa erfarenhet av hundträning och som utbildad och diplomerad instruktör är verkligen en stor tillgång när man ska fotografera hundar. Jag vill att hundarna ska vara glada och trivas på fotograferingen, dom ska åka hem och känna att dom haft en rolig stund tillsammans med sin människa!